WORK AND TRAVEL SUA – TESTIMONIAL – ROMONȚI ALEXANDRU

Romonti Alexandru @ Brooklyn Bridge, NY

Tu ce faci la vara?!

Romonți Alexandru din Târgu Mureș, a participat în programul Work and Travel și a decis să povestească puțin din experiența lui. Asadar, este timpul să aveți parte de cea mai tare experiență din studenție si voi!

“Vrei o experienta de student care îți va chimba modul de gândire, modul în care vezi lumea la 360 de grade? Mergi în State! O experienta mai minunata și mai incredibila decât a sta departe de familie, de părinți, de prieteni o vară întreaga nu exista. Pentru ca ieși din zona de confort incredibil de mult. Ajungi sa te cunoști cu adevărat, ajungi sa înțelegi oamenii mult mai bine, ajungi sa îți faci prieteni noi… Prietenii care poate vor dăinui în timp.Este life changing o astfel de experienta. Te maturizează incredibil de mult. Treci prin provocări prin care nu credeai ca e posibil sa treci. Întâlnești oameni atât de minunați încât nu ești sigur dacă chiar este adevărat.Plus, călătoriile… Cred ca acea parte, când termini cu lucru ( la mine cel puțin era între 14 și 17 ore pe zi de muncă)…. Când lucri toată vara și ajungi sa vezi Bostonul, New York ul, și tot ce cuprind aceste orașe minunate…E pur și simplu incredibil. Și clar, vreau sa mai merg cel puțin încă o data.Când voi fi bătrân sa ma gândesc la cât de tare a fost viata mea! Sa ma gândesc ca în loc sa am regrete, mai bine sa am niște experiente incredibile din care 100% voi avea ce învăța.Și fără a exagera, pana în prezent asta a fost cea mai tare și mai marcantă experienta a vieții mele și recomand cu toată căldura sa mergeți, sa lasati frica deoparte.Personal, recomand American Experience deoarece am avut niște oameni absolut minunați care m-au îndrumat pe tot parcursul experientei mele.”

Până când ne vom putea vedea din nou în siguranță în birourile American Experience, hai să ne vedem ONLINE să afli cum poți pleca în State la vară.

Alege una dintre datele disponibile – www.americanexperience.ro și hai să ne cunoaștem! 

Daca vrei să te înscrii deja, te invităm să completezi toate detaliile AICI.