AE ziua, licenta noaptea

E 21.50 si scriu la licenta. Nu mi-am dat-o in vara pentru ca nu am vrut sa pierd o luna de stat in State. Nu imi pare rau, in luna aceea am jucat golf, m-am distrat, am muncit, mi-a fost dor…. dar poate ca acum stateam mai linistit, nu ma gandeam toata ziua ca pana la 1 februarie trebuie sa o predau,nu ma gandeam ce sa mai scriu despre Rusia si de asa zisele sale operatiuni de mentinere a pacii, ce sa mai zic de faptul ca eu cu profesoara mea indrumatoare nu am mai vorbit din vara. Dar nu imi pare rau, experienta pe care o acumulezi cu plecatul asta pentru o vara, te ajuta sa treci peste toate.

Ma bucur ca am fost la Jasna, desi inca ma mai doare gatul de la cazaturile pe care le-am luat in incercarile mele de a deveni un snowborder adevarat. Insa nu stiu de ce mica noastra excursie imi provoaca la aproape trei zile de la intoarcere, o stare de melancolie, de graba, de indecizie. Vreau sa plec la vara din nou in State, dar acuma trebuie sa imi dau licenta desi, in sinea mea, as amana-o totusi pana la vara.
Noroc cu biroul, care ma relaxeaza, da chiar ma relaxeaza, si ma bucura in acelasi timp cand vad ca inca un student/studenta a luat decizia de a merge vara asta in State.

Ok. e 22.00 si sunt la pagina 64, pana la pagina 85 mai am de scris,eheee!
Bafta in sesiune si mai vorbim miercurea viitoare!

2 thoughts on “AE ziua, licenta noaptea

  1. Gacya says:

    Salut! Poate e putin off-topic ce te intreb acum dar as vrea sa stiu daca iti amani licenta (si eu sunt in ultimul an) poti sa o predai anul viitor nu ? cum ai scris tu mai sus. Si pana cand se depunde dosarul ? Data limita este 1 februarie ?
    As vrea si eu sa plec odata in state, macar acum in ultimul an. Daca am o restanta, doua, se poate ?! :D Am vreo sansa?

  2. Vali on AE says:

    Salut! Eu am putut sa aleg sa dau licenta in februarie 2008 si nu in iulie 2007. Eu zic sa te uiti pe regulamentul universitatii/facultatii tale sa vezi daca poti sa iti amani licenta. …fiecare universitate cu regulile sale, insa in mod normal, ar trebui sa existe si o sesiune de licenta undeva in februarie. Anunta-ma cand afli ceva.

    Cat despre plecatul in SUA sunt mai multe posibilitati si programe care ti s-ar potrivi, ar fi bine sa vorbim pe indelete despre fiecare.Bye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *