AE Staff Storytellers

My American Experience: Day at work

Ma trezeam in fiecare zi pe la ora 6.30-7 a.m., faceam un dus (aveam noroc ca nu era baia ocupata la ora aia…va aduceti aminte ca aveam o singura baie in casa), ma imbracam, ma aranjam si plecam la serviciu cu bicicleta. Faceam cam 15-20 de minute pana acolo. Intre timp ascultam muzica si eram atenta la trafic. Pentru ca era asa devreme puteam sa merg cu bicicleta pe faleza…erau oameni care faceau jogging, altii doar se plimbau sau unii citeau ziarul.

Ajungeam la lucru, imi legam bicicleta la intrare, mergeam sus la cantina sa mananc. Imi fiecare zi mancam omleta cu bacon si clatite cu miere. Bucatarul Eric stia deja ca eu ajung la 8 acolo si imi pregatea tot timpul clatite proaspete. Era chiar de treaba tipul!

Apoi mergeam in departament unde trebuia sa dau punch in, dupa care imi luam camasa de lucru, imi puneam toate portofelele, cheile, imi luam statia si plecam pe teren. Prima oprire era la “trezoreria” casinoului de unde ridicam 2000$, iar apoi mergeam prin casino, reparam masinile care aveau vreo mica defectiune sau mergeam acolo unde era nevoie de mine.

Uneori nu era mult de lucru si activitatea se desfasura asa cum trebuia…lejer si fara stres. Dar cateodata…mai ales in weekend, era nebunie. Regula este ca trebuie sa ajungi in mai putin de 2 minute la comanda, iar cateodata era chiar imposibil avand in vedere cat de mare este casinoul. De multe ori te opreau clientii si vroiau sa le schimbi bani sau tichete, era distractiv.

Erau clienti care veneau de 3 ori pe saptamana si jucau in cazino numai pentru distractie, nu neaparat sa castige.

Aveam doua pauze: una de 45 de minute in care mergeam si mancam, si una de 30 de minute. La ora 16.45 mergeam si imi depuneam cei 2000$ la banca, iar la ora 17 se incheia programul. Apoi urma distractia…iesit in oras, mancat la restaurant (nu chiar in fiecare zi) si bineinteles shopping.

Be the first to like.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *