NOUTĂȚI DESPRE INTERVIUL DE VIZĂ – 2022

Începem anul cu vești bune, noutățile pe care le așteptăm cu toții, așa că ne grăbim să ți le transmitem. 🥳

🔜 Ambasada SUA reia interviurile de viza J1 Summer Work and Travel 2022 începând cu 4 aprilie 2022.

Interviurile vor fi de luni până vineri (excepție sărbătorile legale).

​​Pentru a putea sustine interviul de viza trebuie sa ai dreptul de munca din State – formularul DS-2019 (se elibereaza doar pe baza unui job, toate actele aduse la dosar si costul programului achitat integral).​​

Dacă nu te-ai înscris deja, te invităm să completezi toate detaliile printr-un simplu click AICI și te colegii de la American Experience te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Veștile bune nu se opresc aici!

Ai mai fost în SUA în ultimii 4 ani și Încă nu ți-ai rezervat locul pe vara viitoare? Acum ai un motiv în plus să repeți CEA MAI TARE EXPERIENȚĂ DIN STUDENȚIE!

Ambasada SUA din București a confirmat deschiderea sistemului de tip “INTERVIEW WAIVER” valabil pentru studenții care au mai avut o viza de tipul J1 (au mai fost in SUA prin programul Work & Travel cel putin o data) emisă în ultimele 48 de luni.

Q&A:
Ce înseamnă Sistemul Interview Waiver?
– Se va face o programare și se trimite dosarul tău către Ambasada SUA, iar consulul va lua o decizie în urma analizării acestui dosar.

Cine este eligibil pentru Sistemul Interview Waiver?
– Studenții care au avut viza J1 prin programul SWT în ultimele 48 de luni.

Trebuie să mai plătesc taxa de viză dacă folosesc sistemul Interview Waiver?
– Da, pentru acest tip de interviu se achită aceeași taxa de interviu în valoare de 160$.

Când mă pot programa?
– În acest moment așteptam de la Ambasada SUA informații legate de acest aspect. Imediat ce sunt finalizate vei fi contactat de coordonatorul tău de program.

Noi vom continua să vă anunțăm imediat ce avem noutăți, timp în care e foarte important să te asiguri că dosarul tău de aplicație e pregătit.

Încă nu te-ai înscris în program pentru vara viitoare? Nici o problemă, urmează pașii de mai jos și bea o cafea în New York City la vară!

Dacă dorești mai multe detalii despre cum poți avea parte de CEA MAI TARE EXPERIENȚĂ DIN STUDENȚIE dă un click AICI, alege una dintre datele disponibile și hai să ne cunoaștem să afli cum poți pleca în state la vară!

Tu vei alege din o mulțime de job-uri pe cel care crezi că ți se potrivește mai bine, accesează secțiunea JOB de pe site-ul American Experience să vezi job-uri disponibile în timp real.

Te-ai decis deja și vrei să te înscrii, nimic mai simplu poți face asta printr-un singur click AICI și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp!

Toți studenții care au aplicat la program pentru Work & Travel 2021 au ajuns în SUA, citește mai mult AICI despre cum a funcționat programul vara trecută.

Feel free to share the good news!