Update: Visa Interview – Work & Travel J1 2024

Decembrie vine cu vești bune! Noutăți despre interviul de viză!

Ambasada SUA din București a confirmat deschiderea sistemului de tip “INTERVIEW WAIVER” pentru 2024, valabil doar pentru studenții care au mai avut o viză de tipul J1 emisă în ultimele 48 de luni (au mai fost în SUA prin programul Work & Travel cel puțin o data). ???? Poți trimite dosarul începând de astăzi, 11 Decembrie!

Interviurile de viză pentru cei care merg prima dată în SUA încep în general din Februarie – Martie 2024 dar imediat ce avem noutăți le vom anunța!

❓Q&A:1. Ce înseamnă Sistemul Interview Waiver?!

– Se va face o programare și se trimite dosarul tău către Ambasada SUA, iar consulul va lua o decizie în urma analizarii acestui dosar.

2. Cine este eligibil pentru Sistemul Interview Waiver?!

– Studenții care au avut viză J1 prin programul SWT în ultimele 48 de luni.

3. Trebuie să mai plătesc taxa de viză dacă folosesc sistemul Interview Waiver?

– Da, pentru acest tip de interviu se achită aceeași taxă de interviu în valoare de 185$.

4. Când mă pot programa?

– Imediat ce sunt finalizate actele tale vei fi contactat de coordonatorul tău de program.

Noi vom continua să vă anunțăm imediat ce avem noutăți, timp în care e foarte important să te asiguri că dosarul tău de aplicație e pregătit.

Încă nu te-ai înscris în program pentru vara viitoare? Nici o problemă, urmează pașii de mai jos și bea o cafea în New York City la vară!

Dacă dorești mai multe detalii despre cum poți avea parte de CEA MAI TARE EXPERIENȚĂ DIN STUDENȚIE dă un click AICI, alege una dintre datele disponibile și hai să ne cunoaștem să afli cum poți pleca în state la vară!

Tu vei alege din o mulțime de job-uri pe cel care crezi că ți se potrivește mai bine, accesează secțiunea JOB de pe site-ul American Experience să vezi job-uri disponibile în timp real.

Te-ai decis deja și vrei să te înscrii, nimic mai simplu poți face asta printr-un singur click AICI și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp!

Feel free to share the good news!