Training pt job in State

Primele 3 zile au fost zile de training. S-au tinut la unul dintre cele 2 hoteluri la care urma sa lucram: Edgewater Beach Hotel.

Eu m-am indragostit de acel hotel de cand am pasit in el. Din lobby, ajungeai in restaurant si iesind pe terasa vedeai piscine si de la piscine paseai direct pe plaja, in larg marea din Golful Mexicului…

3 zile de training cu 2 tipe de la HR, care au tinut sa ne spele creierii cu viziunea hotelului, cuvintele cheie ale businessului – genuiness…asta mi-a ramas…J) am avut ocazia sa vad aceste cuvinte pe peretii de la sala de mese in fiecare zi pt urmatoarele 3 luni. In timpul trainingului am fost supusi la diferite teste, intrebari, joculete in urma carora ne-au repartizat pe departamente. Ni s-au luat masuri pt uniforme, poze pt legitimatii, contracte, ecusoane. Tot tacamul. Aveai impresia ca ai pasit in cine stie ce imperiu sic a de jobul tau depinde tot hotelul. Adevarul e ca ei pun accentul sip e muncitorii de jos. Spun ca munca pe acre o fac ei este de fapt ceea ce reprezinta hotelul. Pacat ca majoritatea sunt haitieni si mexicani, oameni necizelati. Ma intreb daca si lor li s-a facut un astfel de training, lor care nu pricep prea multa engleza, de vorbit sa nici nu pomenim. Probabil ca li s-a parut lor noi, europenii  trebui sa fim mai bine instruiti si sa intelegem ca americanii fac treaba serioasa. Noroc ca avem creier sufficient de mult sa ne dam seama ca e o mare abureala.

E interesant acest aspect pe care se straduiesc ei sa-l lase. Sunt niste personaje ft amabile si dragute (mai ales astia cu pozitii cat de cat ok intr-o companie imensa) insa pe care…

==>citeste mai departe

P.S.: Daca ce citesti pe aici te ajuta sa iei decizia de a pleca in State, nu ezita sa spui asta la biroul la care mergi. Sau daca stii ca ai vb cu mine despre asta, sau poate ai vrut doar sa te interesezi despre program, mentioneaza-mi blogul.

If it helps you, why shouldn’t you help me?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.