TOP 5 destinații (de care prea puțini studenți știu) pentru o vară legendară cu Work & Travel

Hey,

Am stabilit: cea mai tare experiență din studenție este o vară de Work & Travel în SUA.

De ce? Pentru că poți să câștigi $, la un job pe care ți-l alegi. Și poți să faci toate astea peste ocean, călătorind în locuri fabuloase.

FACT: În fiecare an, peste 90.000 de studenți din toată lumea pleacă în State prin programul Work & Travel. Aproape 7.700 dintre aceștia sunt din România.

Dacă ai vorbit cu prietenii care au călătorit prin programul Work & Travel sau dacă tu ai fost o vară peste ocean, cunoști numele destinațiilor clasice din State.

New York, Ocean City sau California sunt extra populare. Iar asta face ca joburile de aici, disponibile pentru studenți, să se dea foarte repede.

Însă nu trebuie să te îngrijorezi dacă vrei să prinzi un post într-o zonă de TOP.

Ne-am propus să îți arătăm ce alternative ai: 5 destinații ce merită atenția ta.

Sunt destinații despre care prea puțini studenți știu. Iar asta nu pentru că nu sunt locuri fantastice, ci pur și simplu pentru că nu se vorbește la fel de mult despre ele.

FACT: Locurile de muncă pe care le găsești prin W&T sunt în general în zone și orașe pe care merită sa le vizitezi și ca turist. Angajatorii de aici au nevoie de extra forță de muncă în sezonul cald, datorită fluxului de turiști.

Înainte să trecem la recomandări trebuie să îți mai spunem că am ales cele 5 locuri pe baza experienței și reviewurilor pe care le-am primit timp de 17 ani de când recomandăm programul Work & Travel.

Așa că ai încredere: destinațiile chiar sunt testate înainte.

1. Wildwood

Plaje late cu nisip fin. Sună bine? Aste e ce o să găsești în stațiunea Wildwood, aflată pe Coasta de Est a statului New Jersey.

De ce să mergi aici la vară? Ai citit partea cu plajele, așa-i? :D

Pe lângă asta, în Wildwood o să fii foarte aproape de marile orașe: New York City, Washington DC, Philadelphia, Atlantic City. Așa că o să le poți vizita în zilele libere. Asta înseamnă că îți vei putea împlini visul să faci shopping la marile magazine new yorkeze, să vezi zgârie norii, să te plimbi pe marile bulevarde și să ajungi la Capitoliu.

2. Wisconsin Dells

Îți plac parcurile de distracție, dar și peisajele naturale?

Wisconsin Dells ar putea să fie destinația ideală pentru tine.

Amplasat în sudul Wisconsin-ului, într-o zonă cu o pădure protejată (unde poți însă campa sau face excursii) Wisconsin Dells este locul unor waterpark-uri faimoase, dar și a unor priveliști de vis (datorită râului Wisconsin aflat în apropiere).

Good to know: Aici ne vei întâlni pe toată perioada verii, într-unul dintre birourile American Experience din State, denumit All friends.

3. Cape Cod

Fructe de mare super proaspete, zone vechi, pitorești, faruri enigmat+ice și plaje cu dune de nisip. În câteva cuvinte acesta este Cape code.

O zonă cu multe porturi pescărești, aleasă de fostul președinte american, Obama pentru vacanțele sale.

Cape cod este destinația ideală și pentru tine dacă vara următoare:

– Vrei să fii aproape de un oraș mare (Boston)

– Visezi să faci excursii în largul mării și să vezi balenele în călătoria ta

– Iubești să pescuiești sau să petreci timpul pe plajă

4. Yellowstone

Nature lovers se vor simți perfect în Yellowstone! Aici este cel mai cunoscut și vechi parc național din lume, inclus în patrimoniul UNESCO.

Vei întâlni în Yellowstone plante și animale care te vor lăsa cu gura căscată, vei avea ocazia să vezi peste 40 de cascade, gheizere și izvoare termale.

Overall, va fi o experiență demnă de povestit prietenilor și familiei la întoarcerea în țară (suntem aproape siguri că vei povesti despre experiența ta și nepoților:)

5. Delaware

Statul fără taxe, Delaware este aproape de Washington DC, New York și Philadelphia.

O zonă unde o să întâlnești mulți români care împărtășesc interesul tău pentru continentul american și care îți pot face recomandări pentru zone de vizitat sau lucruri de încercat.

În Delaware vei descoperi o natură diferită, ce pare mai salbatică decât în alte locuri. Poți vizita chiar și Mlaștina Chiparosului, aflată într-un parc protejat.

Și iată că am ajuns la final…

Acestea au fost cele 5 zone mai puțin cunoscute, pe care le poți vizita vara aceasta prin programul Work & Travel.

Până când ne vom putea vedea din nou în siguranță în birourile American Experience, hai să ne vedem ONLINE să afli cum poți pleca în State la vară.

Alege una dintre datele disponibile aici www.americanexperience.ro și hai să ne cunoaștem!

Daca vrei să te înscrii deja, te invităm să completezi toate detaliile AICI.