Take a trip with me

Se pare ca toti colegii mei au vorbit despre excursia noastra de weekend-ul trecut.Tot ce va pot spune eu este ca m-am straduit sa invat sa ma dau cu placa siiii… nu am reusit.Dar macar am folosit placa pe post de sanie, si chiar a fost ok :) .
Concluzia este ca mi-a placut in excursie, era culmea sa nu imi placa, doar m-am distrat, m-am relaxat, cui nu i-ar placea? Cand mi-a venit ideea cu plecatul in State, anul trecut pe vremea asta, eram in sesiune, stresata…trebuia sa ma gandesc la altceva…asa ca m-am gandit la America: cum ar fi sa merg? ce as lucra? cum m-as distra? Stiti si voi … Si vreau sa va spun ca visul din sesiune mi s-a implinit… chiar de ziua mea :) .

Asa ca ziua cu pricina mi-am petrecut-o in Romania, Germania si in final America, New York. Aici vroiam sa ajung si fizic, dar si cu discutia. New York, New York, everybody loves New York, bineinteles! Mie mi-a placut foarte mult. Este un oras foarte mare si foarte agitat, dar nu te streseaza agitatia asa cum se intampla de exemplu, in Bucuresti.

Tot incerc sa ma gandesc cum sa va spun ca sa va faceti o imagine cat mai exacta…dar nu pot.Pana nu o sa mergeti acolo sa traiti momentul nu o sa intelegeti. Cea mai frumoasa zi petrecuta in N.Y. a fost de fapt o noapte…:) . Mi-am dorit foarte mult sa merg la un concert in orasul cu pricina, asa ca am facut-o si pe asta… nu a fost chiar concert…a fost un after party…nu foarte multa lume, atmosfera, new yorkezi, buna dispozitie, suspans, si nu in ultimul rand, Damian Marley!

Mai mult de atat nu va pot spune…nu exista cuvinte pentru a descrie momentul!

De atmosfera:

Apropo, stiai ca poti vizita Jamaica pentru o saptamana cu numai 700$ (cazare si bilet de avion)…cu plecare din State…bineinteles :) .

1 thought on “Take a trip with me

  1. julia says:

    te voi contrazice….new yorkul te streseaza chiar mai mult decat bucurestiul. cand iesi din starea de turist, incepi sa auzi zgomotul continuu, sa simti aglomeratia, sa simti nevoie de a da coate ca sa mergi mai repede.

    but i love new york. who doesn’t? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.