Recuperarea taxelor platite in State!

Salut

Iti reamintim faptul ca poti beneficia de serviciul TAX RETURN prin American Experience. Odata revenit in tara, iti poti recupera taxele pe care Statul American ti le-a retinut din salariu.

Trebuie sa aduci documentele necesare la sediul AE odata cu formularul DS 2019. In acest email primesti informatii legate de pasii pe care ii ai de facut.

Foarte Important!
Atentie! Chiar daca tu consideri ca suma retinuta din salariu e modesta, conform legislatiei Statelor Unite este obligatoriu sa intreprinzi aceasta actiune, mai ales daca planuiesti sa aplici pentru o viza SUA in viitor.

Pastreaza ultimul payslip!
Este vorba de ultimul CEC pe care il vei primi de la fiecare angajator. Acesta trebuie pastrat pentru dosarul de recuperat taxele.

Formularul W2
Inainte de plecare, nu uita sa lasi la angajator un plic autoadresat, cu adresa din Romania, in care angajatorul iti va trimite formularul W2, necesar pentru recuperarea taxelor.
Hint: nu e necesar sa astepti formularul W2 pentru a initia procesul de recuperare a taxelor. Ultimul cec pe care-l primesti de la angajator poate sa inlocuiasca acest formular.

Tax Return prin American Experience
Pentru ca sa-ti fie mai usor, iti punem la dispozitie Programul Tax Return, prin care iti recuperezi toate taxele platite in SUA printr-un sistem foarte comod, cu conditia sa te prezinti in timpul cel mai scurt la biroul American Experience, pentru a evita penalitatile de intarziere.

Documente necesare
Pentru a putea incepe demersurile de recuperare, iti atasam la acest post formularul pe care il poti completa inca din Statele Unite. Este mai usor sa il completezi inca de pe acum, avand la indemana toate datele angajatorului. Cu acesta si impreuna cu ultimul payslip si cu formularul DS 2019, iti poti realiza foarte usor dosarul pentru returnarea taxelor!

Mai multe detalii despre TAX RETURN poti gasi accesand pagina de web www.americanexperience.ro sectiunea Programe/ Work and Travel/ Tax Return sau click AICI.

Iti uram o intoarcere placuta si cat mai multe povesti de povestit!

refund-form.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.