Precizare & The “Casa”

Casa in care ne-am mutat era draguta, destul de mare pentru 13 oameni, dar nici pe departe nu erau conditiile de la motel.

Nu aveam aer conditionat si nici bucataria pe care mi-am dorit-o atat de tare. Si aveam o singura baie.

Va dati seama ca nu eram prea incantata, dar trebuia sa imi asum responsabilitatea pentru decizia luata. Atmosfera in casa a fost ok la inceput, dupa care a fost destul de tensionata deoarece fiecare din casa avea pretentii si nu tinea cont de restul persoanelor. Dar pana la urma am invatat sa trec peste.

Partea cea mai faina era ca mai tot timpul ne strangeam sa bem cate o bere si sa stam de vorba. De obicei cand cineva venea de la cumparaturi “se lauda” la ceilalti.

Am avut parte si de cateva petreceri reusite unde am cunoscut si alti internationali. Acesta este unul din lucrurile cele mai frumoase pe care le poate face un tanar: sa cunoasca oameni noi, culturi noi.

Bineinteles in fiecare zi eram pe plaja la bronzat si prin magazine ca sa vad ce a mai aparut.

Asta era partea care imi placea cel mai mult. Intre timp savuram o cafea de la Starbucks…foarte buna…v-o recomand!

Primele zile pana am inceput lucrul obisnuiam sa merg pe plaja. Afara era foarte cald si frumos, deci era momentul sa ma bronzez un pic. Plaja era destul de simpatica si era plina de lume. Ziua toata lumea era pe plaja daca era vreme frumoasa, iar seara erau prin cazinouri sau prin magazine. Cazinourile se intindeau de-a lungul plajei. Erau foarte bine luminate, noaptea aratau chiar foarte bine.

Cazinoul in care am lucrat eu se numeste Showboat si apartine de Harrah’s Entertaiment- cel mai mare lant de cazinouri din lume. O sa pun si cateva poze ca sa va faceti o idee de cum arata un cazino adevarat .

* Doresc sa fac o mica precizare… scriu pe acest blog experienta mea Americana, cu bune si cu rele. Nu o sa le evit pe nici unele. Vreau sa va spun si greutatile prin care am trecut si greselile pe care le-am facut. Si asta pentru ca voi sa nu le faceti si sa va mearga cat mai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *