My American Experience: The work place

Dupa cum va spuneam saptamana trecuta cazinoul in care am lucrat se numeste Showboat. Cazinoul are aproximativ 20 de ani vechime. Nu este nici pe departe cel mai luxos cazino din Atlantic City si totusi foarte multi oamenii merg acolo sa se distreze.

Eu aveam sa lucrez in acest cazino ca slot attendant pentru o vara intreaga. Sincer va spun ca habar nu aveam ce trebuie sa fac si in prima saptamana nici nu mi-a placut. Imi uram job-ul! In prima zi nici nu mai stiu exact ce am facut…stiu ca am fost anuntata ca o sa fiu in training timp de 2 saptamani, mi s-a dat un trainer care a inceput sa imi explice o gramada de chestii legate de activitatea mea din cazino.

Bineinteles ca nu am inceput din prima zi sa lucrez, dar Natasha- trainerul meu- m-a dus prin cazino sa imi arate zonele in care urma sa lucrez, masinile de slots. Repet: nu imi placea deloc job-ul pentru ca nimeni in afara de Natasha nu vorbea cu mine, pentru ca Natasha ma stresa continuu si imi repeta acelasi lucru de 1000 de ori de parca nu pricepeam ce zice.

Asta m-a enervat cel mai mult la americani …ca iti repetau un lucru de 1000 de ori. Singura mea sansa ca sa scap de trainer era sa invat foarte repede ce am de facut si astfel eram pe cont propriu si puteam sa imi desfasor activitatea in ritmul meu.

Asa ca trainingul meu a durat doar doua zile :)  in loc de doua saptamani. Astfel, eram pe cont propriu si…primeam bacsis :) . Cel mai greu mi-a fost sa invat locatia masinilor pentru ca in mai putin de 2 minute trebuia sa ajung la client. In concluzie primele 2 saptamani au fost cele mai dificile. Cel mai mult ma deranja ca nimeni nu vorbea cu mine, americanii ma refer.

showboat.jpg

Aveam 2 pauze: una de 45 de minute si una de 30 de minute in care ma plictiseam pentru ca mergeam la masa si stateam singura. Nimeni nu ma baga in seama asa ca nici eu nu ma straduiam prea tare. Dar intr-un final am inceput sa ma imprietenesc cu ceilalti studenti internationali si atunci a inceput distractia. Cand nu eram ocupati ne strangeam toti si povesteam, faceam poze in cazino, mergeam la masa impreuna. Incet incet au inceput si americanii sa petreaca timp cu noi pentru ca li se parea distractiv sa afle cat mai multe despre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.