My American Experience: The flight

America is all about spending money! Asta a fost primul lucru pe care mi l-a zis fratele meu cand am ajuns acolo! Si al doilea lucru …nothing’s for free! …so, cititorule, still wanna go?! :)

A venit si ziua plecarii…am luat avionul din Timisoara pana in Munchen, si acolo am schimbat avionul pentru The Great Apple! Despartirea de cei de dragi a fost cum a fost…o sa descoperiti si voi in curand…intre timp radeam de aeroportul din Timisoara pentru ca e asa de mic :) . Intr-un final am urcat in avion. Nu ma pricep la avioane dar asta mi s-a parut tare mic… Imi era frica sa nu ne prabusim la cat era de firav.

Credeti-ma ca cel mai tare m-am rugat, vorba vine, in momentul in care am decolat. Si pana la urma nu ne-am prabusit…am ajuns cu bine in Munchen si am avut doar 20 de minute intre avioane…stiti voi ce inseamna asta…run, run, run…asta am facut.

Nu mai experimentasem asta nicioata. Fratele meu mi-a zis: cand te dai jos din avion o iei la fuga si te uiti si dupa connecting flights… ca eram tare confuza…dar fugeam si ma uitam si iar fugeam pana am ajuns la avionul mare…care ne-a asteptat…ca altfel nu aveam nici o sansa.

Si uite asa a inceput experienta mea Americana! Mi-a placut la nebunie pe avion! Nu s-a intamplat nimic spectaculos…adica turbulente..sincer imi cam doream…doar sa vad cum e :) . Sincer va spun ca eu nu m-am plictisit pe avion…asa cum am auzit de la altii. Cand mai aveam doar vreo ora si un pic pana la aterizare m-au apucat emotiile, deja nu mai aveam rabdare, vroiam sa ajung …sa vad N.Y.-ul. Am ajuns cu bine , totul era ok, ne-am luat bagajele si l-am asteptat pe fratele meu sa ajunga, pentru ca fusese blocat in trafic. Intr-un final a ajuns, ne-am intalnit si am plecat spre Atlantic City. Am vazut N.Y. atunci foarte putin –  am hotarat sa nu il traversam pentru ca era foarte aglomerat, iar noi eram obositi si trebuia sa ajungem la destinatia finala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *