My American Experience Diary [01]

De ce Ocean City?

A trebuit sa aleg intre Los Angeles, Hawaii, Florida sau Ocean City. De ce Ocean City atunci? Cand as fi putut sa ma plimb pe Walk of Fame cu ochii dupa stelele actorilor preferati; sau sa sorb dintr-un cocos pe una dintre insulele hawaiiene; sau sa dansez la una dintre petrecerile pe plaja din Florida. Cine spune ca nu o sa fac asta odatata si odata?

Deocamdata, insa, am ales sa ma duc in cea mai cautata statiune de pe coasta de Est a Statelor Unite, incantata de faptul ca voi avea ocazia sa cunosc cat mai multi studenti straini. Pentru mine, schimbul de experienta cu persoanele de varsta mea – si nu numai – a fost intotdeauna important. Si cum, in timpul verii, in Ocean City vin in jur de 10.000 de studenti, cred ca este absolut imposibil sa nu te distrezi acolo, si sa nu pleci cu o multime de prieteni si, bineinteles, multe regrete ca nu ai putut sa stai mai mult.
Pentru mine, aceasta locatie a avut un avantaj si din cauza ca se afla pe malul oceanului. Daca tot este vacanta mea de vara, de ce sa nu o petrec intr-un orasel aflat pe plaja, unde pot sa si muncesc, sa am si o viata de noapte de neuitat si un bronz de invidiat.
Iar faptul ca Ocean City se afla la cateva ore de New York a fost, de fapt, primul meu criteriu. Tin minte ca i-am spus lui Alex ca vara asta vreau sa lucrez in cel mai apropiat oras de New York pe care il are. Intentionez sa vizitez cat pot de des acest oras la care visez de mult. Fiind studenta la teatru, de data aceasta Broadwayul a batut Hollywoodul.
Si New Yorkul nu este singurul oras pe care o sa-l vizitez, intentionez sa vad Philadelphia, Baltimore, Washington DC, si … orice mai am timp. Cu cat vad mai mult, cu atat mai bine.

Asa ca vara asta, eu aleg Ocean City, si nu Costinesti. Iar atunci cand septembrie va veni, sunt sigura ca o sa regret ca vara are decat 3 luni …

3 thoughts on “My American Experience Diary [01]

  1. dragos says:

    si eu merg in Ocean City, unde o sa stai?

  2. Sexy Girls Wallpapers says:

    Poate reusesc si eu sa ajung pe acolo

Leave a Reply

Your email address will not be published.