My American Experience: Asa a inceput totul

Am inceput sa scriu pe acest blog din dorinta de a impartasi cu voi experienta mea americana. Intr-adevar este numai una pana acum, dar veri mai sunt, ani de facultate si de master…so thank God! :)
Ultimele doua articole ale mele au fost despre N.Y. si apoi, dupa ce le-am scris, mi-am dat seama ca ar fi mult mai ok sa scriu un fel de jurnal. Pentru ca nu am tinut unul atunci poate o sa omit anumite lucruri in posturile mele, dar lucrurile importante cu siguranta ca nu le-am uitat. :)
Sa incepem cu inceputul:

V-am spus deja ca eu m-am hotarat sa merg in State chiar anul trecut pe vremea asta, adica in sesiune. Pot spune ca acest gand m-a motivat sa invat, sa iau note bune, sa nu am emotii la facutate! Asa ca sesiunea a trecut cu bine, eu m-am inscris in program pe pachetul Casino, mi-am facut actele si apoi am asteptat sa merg la ambasada. Interviul de la ambasada este…ma rog iti da emotii, dar nu este mare lucru…ca sa zic asa. Eu am fost relaxata si am raspuns sincer si direct la toate intrebarile. La un moment dat ma intreaba tipa: “ce-i cu 7 asta?” …la care eu i-am raspuns:” don’t even ask!” si i-am zambit :) .

Asa ca interviul l-am trecut cu bine, m-am bucurat, dupa care m-am intors in Timisoara unde am mai dat cateva examene. Trebuia sa le dau, cu toate ca nu aveam nici un chef…va dati seama…numai la asta nu mai imi statea mie capul. Tot imi planuiam ce sa pun in bagaj, sa il fac din timp ca sa nu uit ceva…si in final stiti ce s-a intamplat? L-am facut in ultimul moment…asa se intampla de fiecare data. Si in final iese bine…nici nu iti mai pasa ce haine ai la tine, sau daca ai tot…oricum in State iti permiti sa iti cumperi, ca de fapt asta face toata lumea…cumpara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.