Mi-e dor

Mi-e dor de gogosile de la Donkin’Donuts, mai ales alea cu mar. Mi-e dor de cafeaua de la Seven Eleven in care puteam sa-mi pun toate siropurile posibile. Mi-e dor de coffetta irish cream. Pancakes. Daca le-ai mancat pe alea orihginale, cu unt, banane si sirop de artar, ti-ar fi dor, mie mi-e ft dor.

Mi-e dor de magazinele alea mari si multe. Mi-e dor de brandurile pe care noi nu le avem. Mi-e dor sa intru intr-un Pac Sun. Mi-e dor de Old Navy, de Aeropostale, de Delia’s, de American Eagle. Mi-e dor de CVS Pharmacy si toate farmaciile alea mari pliiiine de cosmetice.

Mi-e dor pana si sa ma lamentez ca fructele si legumele n-au acelasi gust. Dar as manca oricand o cutie de huge Blueberries sau Cherrys.

Mi-e dor de Milky Way – midnight Moon – special Editionul pe care l-am prins doar in vara aceea si era doar la One Dollar Tree.

Mi-e dor de bicicleta mea si de diminetiile in care o injuram si pedalam din greu.

Mi-e dor sa ies din casa, sa trec strada si sa fiu pe plaja. Mi-e dor sa intru intr-un imperiu in care forfoteste lumea si urca la cazinouri. Mi-e dor de scurtele clipe in care am putut sa analizez privirea lor nebuna si ambitia cu care se jucau la aparatele care ii falimentau sau ii fericeau cu cativa zeci de dolari.

Mi-e dor sa-mi beau cafeaua si sa …

4 thoughts on “Mi-e dor

  1. Luiza says:

    Tuuuuh desteaptoii! Maxim am spus! :)) :*

  2. Luiza says:

    Desteapto adica :)) mai greu cand nu sunt pe laptopul tau si sunt pe ipod :))

  3. Sexy Girls Wallpapers says:

    :)) cine e desteapta ? !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.