Laitmotiv- stressiune…

 

…bagaje nedesfacute, bilete de tren, cursuri insirate, post-it-uri cu “NU UITA”, planning,  cani neterminate de cafea, carduri goale, cateva monede aruncate pe birou, facturi cu deadline depasit, vecini isterici intr-un cartier linistit……..haos…..a inceput stressiunea!!

Se spune ca cine se trezeste de dimineata, departe ajunge ……dimineata m-am trezit , ramane sa vedem unde se ajunge ……  :)

Primul examen,21 Ianuarie, Economia Serviciilor, 7:30, sala 1301, cladirea Eminescu……agitatie maxima, banci din spate ocupate, o sala mica in care se aude din toate colturile “ti-ai invatat? …stii ceva?….imi dai si mie , da?”.In cazul in care ai uitat , asa se desfasoara inceputul unui examen si se termina cu speranta ca sondajul pe care l-ai facut printre raspunsurile completate de colegii din preajma ta sa duca la nota de trecere si la ceva credite in plus.

Dupa o ora si jumatate pot spune usurata…….one down, three more to go……..am mai dat jos cateva sute de grame de emotii , vad iar partea plina a paharului pentru ca primul examen e ca si luat!! Stress list-ul se micsoreaza, optimismul creste .

Am ajuns la concluzia ca biroul s-a trasformat intr-un stress remover unde reusesc sa ma cufund adanc in ceea ce imi revine de facut la capitolul duties.  Ma transform intr-un altfel de vampir……sorb putin cate putin din entuziasmul participantilor pentru a imi alimenta doza de energie pozitiva care ma ajuta sa mai fac un pas inainte cu dreptul …..

Oooopss…….imi  lipseste ceva…….cursul 4 de la Economia Integrarii…..rog detinatorii acestui curs sa ma ajute pana joi la ora 20:00…ofer recompensa pe masura… lasa-mi un offline :)

Post-its

Leave a Reply

Your email address will not be published.