Joburi de vara

Ieri m-am bucurat foarte mult cand un student si-a ales un job misto in California, intr-un country club, cu teren de golf, tenis, piscina, chiar langa Lake Tahoe, la o aruncatura de bat de Las Vegas si la vreo 4 ore de L.A. Mi-a adus aminte de jobul pe care l-am avut eu in ultimele 3 veri, tot la un country club despre care tot am zis ca va povestesc dar tot am altceva de spus, deci mai amanam inca putin…

Sesiunea e in toi, o gramada de examene, eu am reusit sa-mi termin in sfarsit licenta de care va vorbeam aici, lumea asteapta sa vada ce note a luat la examene… O intreaga nebunie!

Studentii au inceput sa se gandeasca ce fac la vara. Eu unul ma duc in Florida asa cum am zis, si as vrea sa facem o gasca mare. Un prieten merge in California, varul meu undeva aproape de Chicago, prietena mea inapoi in Las Vegas-spune ca nu ar renunta pentru nimic in lume la el. Incep deja sa-mi fac griji :). Dar o inteleg, si pe mine ma fascineaza Las Vegas-ul, am petrecut cate o saptamana in fiecare vara acolo, am fost la Grand Canyon, Lake Tahoe(acolo e jobul ala despre care va povesteam la inceputul postului), Hoover Dam. E o zona care iti da posibilitatea sa vezi intr-o saptamana o gramada de locuri si un loc pe care l-as recomanda fiecarui student plecat cu Work and Travel.

Unii s-au hotarat deja ca vin in State cu mine anul acesta, poate ne vedem dupa sesiune toti sa punem tara la cale.


Ne auzim miercurea viitoare; pana atunci spor, bafta in continuare si nu uitati: Blog about it!

Have fun!

1 thought on “Joburi de vara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *