Informatii inainte de intoarcerea in tara

Salut

Cu putin timp inainte de revenirea in tara, vrem sa iti aducem aminte urmatoarele aspecte:

Biletul tau de avion/ Zborul catre casa

Daca te-ai hotoarat sa schimbi data zborului tau catre casa, tot ce trebuie sa faci este sa contactezi compania aeriana cu care ai zburat (exemplu Delta, Air France, American Airlines, British Airways etc.) sau Aerotravel (intre orele 9-18, ora Romaniei) si sa le transmiti acest lucru. Schimbarea datelor de intoarcere va fi facuta in limita locurilor disponibile, de aceea iti recomandam sa contactezi compania aeriana sau Aerotravel din timp.

Chiar daca nu doresti sa iti modifici data de intoarcere in tara, iti recomadam sa contactezi compania aeriana pentru a confirma ca nu au aparut modificari la data sau ora plecarii zborului tau catre casa.

Formularul DS-2019

Acesta trebuie adus in cel mult 7 zile de la intoarcerea in tara la biroul American Experience la care te-ai inscris. Formularul face dovada intoarcerii tale in tara in timpul cerut de Ambasada SUA.

Boarding Pass

Cuponul de imbarcare pe care il primesti inaintea zborului din Statele Unite catre tara trebuie pastrat pentru a dovedi ca data de intoarcere in Romania este cea ceruta de Ambasada. In plus, acest cupon de imbarcare va fi cerut la interviul de viza in cazul in care mai doresti sa pleci in America.

O alta modalitate de a dovedi ca data de intoarcere in Romania este cea ceruta de Ambasada este ca, la intrarea in tara sa ceri ofiterului de la vama sa iti stampileze pasaportul cu data curenta.

Drum bun!

Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost dincolo de ocean! Echipa American Experience iti ureaza drum bun la intoarcerea in tara si amintiri cat mai placute din Statele Unite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *