Important Stuff :)

Am dat zilele trecute peste niste informatii cu cel mai inalt grad de importanta! Mare atentie! urmeaza sa cititi niste lucruri obligatoriu de stiut inainte de a pleca in America, si neaparat de verificat odata ce ati ajuns acolo. ;)

De exemplu, stiai ca pe o chifla de Big Mac sunt in jur de 178 seminte de susan? Ce viata palpitanta trebuie sa aiba tipul care le-a numarat…

Intr-o nota mai serioasa: unul dintre cele mai tari road tripuri pe care le poti face in State este cel din California pana in Florida – merita sa-l faci pentru ca drumul dureaza doar o zi jumatate .

Dar odata ajuns in Florida, ai mare grija, fiindca e interzis sa arunci lucruri dintr-o masina in miscare, in afara de apa sau gaini vii. De retinut: o gaina vie poate face minuni pentru relaxare in timpul condusului. Nu m-as fi gandit niciodata. :)))

In vremea in care primul serviciu de telefonie comerciala a fost introdus, o convorbire intre New York si Londra costa 75 de dolari iar astazi, de banii astia poti avea o convorbire intre New York si Bucuresti de vreo 2500 de minute.

Stiai ca gura Statuii Libertatii are 1 metru latime – pe asta nu recomand s-o testati fara harnasament.

Doua de cultura generala, ultimele, promit:

Numele intreg al orasului Los Angeles este: El Pueblo de Nuestra Serona la Reina de Los Angeles de Porciuncula.

Daca ajungi in America de Nord poti sa cauti copacul (numit popular “pomul dracului”), a carui coaja contine atat de mult fosfor, incat noaptea, langa tulpina lui, se poate citi mai bine decat in orice sala de lectura. Recomand sa-l cauti noaptea. ;)

Ma opresc aici, pana nu ma apuca iar melancolia si dorul de State. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.