FAQs Work And Travel

De ce este atat de important sa ma inscriu cat mai repede in program?

General info:

Orice produs are o forma incipienta si o forma finita. In acest interval este cuprinsa materia prima, procesul de fabricare, factori ce contribuie la procesul de fabricare, distributie,etc, etc, etc.

Caz concret:

Firma: American Experience

Produs: Programul Work and Travel

Target: Studenti, studenti si iar studenti

Desfasurator plan de productie:

Alegerea formei produsului: alegi destinatia in care vrei sa ajungi si job-ul care ti se potriveste iti personalizezi produsul dupa bunul plac

Materie prima: documentele necesare pentru dosarul de inscriere

Factori in procesul de fabricare: American Experience, Sponsorii din SUA, Departamentul de Stat American

Procesul de fabricare: expedierea dosarului catre organizatiile sponsor din SUA care il vor procesa si care vor solicita Departamentului de Stat American eliberarea formularului de viza DS 2019 pentru a putea aplica pentru viza J-1.

Distribuitor: American Experience

Cam asa se prezinta scenariul in ceea ce priveste programul Work and Travel si etapele prin care trece dosarul tau pentru a-ti fi procesat, confirmat, si ca astfel tu sa intri in posesia importantului formular de viza DS 2019. Cu cat inscrierea in program si alegerea job-ului se fac mai repede, cu atat mai repede vor fi parcurse si aceste etape si astfel tu poti sa fii printre primii care se prezinta la interviul pentru viza, iar in functie de disponibilitatea ta, printre primii care pleaca in State.

Un alt aspect foarte important este si faptul ca daca te inscrii mai repede in program, ai si oportunitatea de a alege dintr-o gama mai variata de job-uri iar in cazul in care in momentul respectiv nu exista oferte de munca pe pachetul cu destinatia pe care ti-ai dori-o, nu e nici o problema, poti sa te inscrii linistit pentru ca vei avea prioritate atunci cand acestea ne vor fi alocate. Cum de ai prioritate? Pentru ca te-ai inscris mai devreme si pentru ca tinem cont de data la care ai facut acest pas.

Exista o data limita pana la care trebuie sa ma inscriu?

Data limita este 1 Aprilie dar daca vrei sa beneficiezi de avantajele la care am facut referire in randurile de mai sus, atunci ar fi bine sa te grabesti. Daca te inscrii undeva aproape de data limita, optiunile tale in legatura cu ofertele de munca se reduc, asa ca fa-ti temele din timp.

………..in concluzie dragi studenti………PE CAI !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.