Despre Florida inca din primul meu post, pentru ca nu mai pot sa astept!

Dar tu ce faci cand vine iarna? Unde iti petreci sarbatorile? Unde locuieste familia ta? Cam astea erau intrebarile cu care ii exasperam pe colegii mei americani sau pe membrii clubului la care am lucrat 3 ani la rand. Raspunsul lor era intotdeauna Florida.

De ce pleaca toata lumea in Florida? Pentru ca iarna sunt 25 de grade afara si vara 27, pentru ca este incojurata de ape, pentru ca are unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, dupa parerea mea.

Ma bate gandul sa plec in Florida la vara – de trei zile numai la asta ma gandesc si fac planuri, si ceata asta gri din Cluj nu ajuta – sa vedem Daytona Beach, Jacksonville Beach, Palm Beach si toate celelalte plaje unde e cald si soare, si fetele sunt…. multe pe acolo. Mai nasol cu baietii aia care trag de fiare, parca ar fi, cum sa zic, din videoclipul ala Summer Jam, de la formatia…, uite ca nu imi aduc aminte acum, si netul nu merge calumea.

Crowd of girls in bikini on the beach

Anyway, in Florida e si Disneyland-ul , e Miami, e Orlando, Panama City, o gramada de restaurante de lux, parcuri de distractii, terenuri de golf (hmmm, terenuri de golf, ce de amintiri, poate o sa va povestesc intr-o zi ), locuri in care dupa ce ai muncit o zi intreaga, sa mergi sa te distrezi cu prietenii. Si cluburile unde singura conditie pe care trebuie sa o indeplinesti e sa ai cei 21 de ani legali, ca sa poti sa-ti savurezi linistit cocktailul cu umbreluta .

Cine mai vine la vara in Florida?

Later edit: Mi-am amintit numele trupei: Underdog Project

1 thought on “Despre Florida inca din primul meu post, pentru ca nu mai pot sa astept!

  1. Raluca says:

    Eu si prietena mea am optat pentru Florida.Este primul an de facultate si primul an in care deja vrem sa facem pasul acesta:) Am ales sa mergem in Pensacola(sper ca am fost cat de cat inspirate) insa avem de gand sa vedem cam tot ce se poate..
    Nu mai e multtt!:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *