Daca pierzi avionul ce se intampla?

Bilete de avion rezervate – de preturile cele mai mici s-au ocupat tot cei de la American Experience, au ei tot felu de intelegeri si discouturi pt grupuri mari si experienta si minuni de genu. Deci si din punctul asta de vedere ii recomand.

Misto aeroporturile astea gigantice: iti trebe ceva orientare in spatiu si atentie distributiva sa stii „now where?“, sau spirit de moment sa te iei dupa turma cand iesi din chestiile alea care te transporta intre terminale si cand se urca sau coboara scari. Ideea de baza cred ca e viteza, sa fi pe faza ce fac cei din jurul tau si sa fi cu ochii mai mult pe sus decat pe jos si sa nu te apuci sa citesti chiar tot; sa ai in cap diresctia ta, terminalul, ora exacta. Ma rog, e o chestie de moment, te descurci.

Si daca nu te descurci, mai rau decat sa pierzi zborul nu se poate. Si nici aia nu e tocmai rau.

Am patit-o in Heathrow.

Ajungem la ghiseu. Ni se sugereaza un nou zbor a 2-a zi, dupa lungi insistentze s-a gasit o legatura pestealte 10 ore, care ne costa in plus la bilet ink vreo 150 de dolari. Nu stiu de unde am avut forta necesara si puterea de argumentare logica sa-l fac sa inteleaga ca nu e vina noastra, ca e a intreg sistemului lor defectuos si al incompetentei lor, cu exemplele aferente ale agentiei, ale shoferului de autobuz, ale agentului de primire si al sistemului informatic nefunctional. Dupa fatza agentului britanic, tinerel si mai sfios de fel, mi-am dat seama ca nu-i doresc o soacra ca mine… insa tot stresul a fost in favoarea noastra. Dupa un „let’s see what we can do, and yes, we can make these changes without you paying for it”, ne-am ales cu un nou zbor, fara a scoate bani in plus. Doar 10 ore petrecute in aeroport, frig, oboseala, insotite de sentimentul de invingere. (pe larg povestea aici)

Prietenii itzi faci tot prin aeropoarte. Cum?

Leave a Reply

Your email address will not be published.