Cum te poate marca experinta work and travel

Dar totusi ce-i cu dorul asta pe care il tot intensific prin discutii si prin ganduri insirate pe aici? Pana la urma nici nu e bine spus mi-e dor. Mi-e dor acesta e la un timp trecut. Mi-e dor sa ma pot transpune in exact aceeasi bula temporala in care am fost – acum 3, respectiv 4 ani, sa pot cumva retrai acele momente. Acum in schimb e mai degraba curiozitatea cea care ma macina. E acel ce ar fi fost daca as fi ramas acolo sau daca m-as fi intors pentru a 3-a oara.

Oricum, ar fi fost altfel decat pentru ceilalti. N-am fost singura, am fost o gramada care am trecut prin aceleasi plecari, aceeasi aventura. Am fost in jur de 38 cei care am plecat deodata si am fost cazati in acealasi minunat La Costa Circle. Pe fiecare l-a marcat altfel experienta. De cateva zile stau si incerc sa-mi dau seama cum. Scenariile sunt variate. Facebookul imi da raspunsurile.

Stiu cel putin 2 persoane care s-au intors si si acum scrie la locatie Lives in Naples. Uneia nu i-a luat mult sa-si dea seama ca vrea sa se intoarca, a facut-o imediat urmatoarea vara cand a terminat scoala. S-a intors pentru ca a iubit acolo, s-a intors la cineva. Era foarte faina povestea ei si acum cateva zile m-au uimit schimbarile ce au survenit: e casatorita. Povestea era interesanta daca era acelasi negru pentru care s-a intors si dupa care se topea de dor in tara. E casatorita cu altul, cu un alb si are nume american.

Experienta Work and Travel i-a schimbat viata, total as spune. Nu pot sa nu ma pun in postura ei, sa-mi imaginez altfel prezentul si viitorul meu. Daca ramaneam, ori ma intorceam si eu acolo? Puteam sa o fac si eu, tot pentru un cineva. N-am facut-o. Andreea pare-se ca s-a casatorit in tara, la… continuare

Leave a Reply

Your email address will not be published.