Cum îi convingi pe ai tăi să îți plătească o vară de Work & Travel (5 argumente cu ajutorul cărora să câștigi negocierea)

Tu vrei să încerci cea mai tare experiență din studenție: o vară de Work & Travel, în State. Dar mai trebuie să îi convingi și pe ai tăi că e o idee grozavă.

Știm că uneori discuțiile cu ei nu ies cum le planifici. Tu spui una, ei înțeleg alta…

Și poate că deja le-ai arătat teoria, le-ai zis că Work & Travel a început în anii ‘60, la inițiativa Departamentului de Stat American.

Poate le-ai spus și că mii de studenți călătoresc anual prin Work & Travel și că programul acesta a devenit dintr-un simplu program de călătorie o adevărată mișcare la nivel mondial, un mod simplu prin care tinerii trec prin “școala vieții”

Dacă toate astea nu au mers, nu te îngrijora. Nu te lăsăm la greu :D.

Ca să îți fie mai ușor să discuți cu ai tăi și să le arăți cât de tare e experiența în State și de ce nu ar trebui să o ratezi, am strâns în acest articol cele mai importante argumente pro Work & Travel.

Folosește-le cu încredere în discuțiile tale cu ei sau trimite-le alor tăi direct acest articol.

Ai parte de cele mai tari meditații la engleză

Să știi o limbă străină și mai ales engleza, poate să facă diferența între tine și un alt candidat la un interviu de angajare, într-o companie internațională.

Cu Work & Travel ai ocazia să îți exersezi engleza în cel mai bun mod posibil: vorbind-o direct, zi de zi, timp de 90 de zile. Ăsta da training!

Unde mai pui că tu înveți engleza de la cei care o vorbesc nativ (și prinzi un super accent pe care niciun profesor nu ți-l poate da).

Călătorești în siguranță în locuri îndepărtate, unde vacanțele nu sunt accesibile oricui

Hawaii

Fiecare părinte vrea să îi ofere copilului său cele mai bune experiențe.

Iar asta poate să însemne și cele mai tari vacanțe. Cu Work & Travel călătorești peste ocean, obținând mult mai ușor viza pentru State, pentru că angajatorii din State garantează pentru tine.

Ce vei primi tu va fi viza J1, prin intermediul căreia primești dreptul să călătorești și să muncești LEGAL pe teritoriul SUA, în timpul vacanței de vară (adică din 15 iunie până pe 30 septembrie).

În plus, călătoria ta e garantată de experiența noastră în programele de Work & Travel.

Noi am deschis primul birou American Experience în 2002, deci avem ani de zile de când oferim deja aceste programe. Când vii la noi poți să fii sigur că ai cele mai bune opțiuni de job și cazare într-una dintre destinațiile în care vrei să ajungi.

Suntem lideri pe programe de schimb cultural și educațional cu Statele Unite și avem o lungă listă cu angajatori și parteneri de unde poți alege opțiunea care ți se potrivește cel mai bine.

Mai mult, avem birouri deschise în Iași, București, Timișoara, Cluj, Brașov, Craiova, Sibiu, Oradea, Târgu Mureș, Galați, Bacău, Suceava, Tg. Jiu, Petroșani, Baia Mare, Arad și birouri speciale pe teritoriul american, unde primești asistență și suport.

New York City

Câștigi proprii bani (și nu puțini) și vezi ce înseamnă un loc de muncă

Din Work & Travel te întorci mai bogat în experiențe, dar și cu mai mulți bani în cont.

Să luăm de exemplu o zonă precum Wisconsin, cu una dintre cele mai tari priveliști (lacuri, păduri, vegetație bogată) dar și cu joburi bune.

Aici salariile sunt între 10-11 $ pe oră și partea foarte tare e că plătești mai puțin pentru chirie, mâncare sau transport.

Majoritatea joburilor sunt în hotelurile sau resorturile din preajmă, deci posturi fun, unde interacționezi cu oamenii și ai șansa să descoperi mai multe despre cultura americană.

Treci prin școala vieții

Experiența Work & Travel te va transforma. În lunile în care vei munci și vei călători pe teritoriul american, întâlnești oameni noi și un mod unic de a face lucrurile (diferit de cel cu care ești obișnuit).

Iar asta te va ajuta să capeți flexibilitate în gândire, să te adaptezi mai ușor în situații noi și să fii mult mai pregătit pentru viață, decât ai fi vreodată terminând orice școală.

Capeți mai multă încredere în forțele tale și înveți să te descurci de unul singur

…și toate astea se întâmplă în timp ce legi prietenii pentru o viață, explorezi zone unice și câștigi bani.

Prin programele Work & Travel devii responsabil:

Înveți să îți organizezi timpul eficient (ca să ai timp să călătorești și să muncești, deci să câștigi bani).

Devii capabil să gestionezi propriul buget.

Recunoști oportunitățile și să lupți pentru ele.

Procedura de aplicare nu-i complicată.

Până când ne vom putea vedea din nou în siguranță în birourile American Experience, hai să ne vedem ONLINE să afli cum poți pleca în State la vară.

Alege una dintre datele disponibile aici www.americanexperience.ro și hai să ne cunoaștem!

Daca vrei să te înscrii deja, te invităm să completezi toate detaliile AICI.