CE CÂȘTIGĂ DE FAPT, STUDENȚII?

Golden Gate Bridge, San Francisco,CA
California Trip by AllFriends.co

Călătorii și distracție alături de alți tineri din toată lumea

Cu banii câștigați, cei care participă în program pot călători timp de o lună peste viza acordată. În progamele de tip Work & Travel, Internship sau AuPair participă studenți din toată lumea, iar interactivitatea, schimbul cultural și călătoritul reprezintă aspecte esențiale ale acestor programe.

Niagara Falls, NY

Experiența de viață

Studenții ajung să vadă America din interior și să trăiască 4 luni departe de casă. E un eveniment extrem de important în procesul de maturizare, simplul fapt că schimbă locul, limba și obiceiurile, îl va ajuta să fie cu o secundă, poate două, mai deștept decât “competiția” care a rămas acasă.

Experiența de muncă

La întoarcere, această experiență se traduce într-un mare avantaj atunci când ești pus în fața unui angajator. Asta pentru că participarea în program reprezintă o experiență relevantă într-un CV. Până la urmă, e o experiență care îl ajută pe student să lucreze eficient și să învețe responsabilitatea obținerii unui câștig pe propriile forțe.

Independența financiară

Este unul dintre principalele beneficii ale acestui program. Pentru mulți studenți va fi prima ocazie ca, aflați departe de casă, să se poată susține financiar. Majoritatea celor cu care vorbim când se întorc acasă ne spun că au câștigat între 8000 și 12000 de dolari (sau mai mult) și că banii pe care i-au câștigat în State nu i-ar fi câștigat în România.

Depinde de fiecare student cât își dorește să câștige, veniturile totale fiind calculate în funție de orele muncite și lifestyle. La urma urmei, banii nu sunt singurul motiv pentru participarea în programele summer Work & Travel.

Limba Engleză

Evident, una e s-o înveți din “manuale fara profesor” sau din filme. Și alta e s-o prinzi vorbind cu americani de vârsta ta. E ca și cum te-ai duce la un curs intensiv de patru luni, într-o clasă cu suprafață de 9.8 milioane de kilometri pătrați.

Până când ne vom putea vedea din nou în siguranță în birourile American Experience, hai să ne vedem ONLINE să afli cum poți pleca în State la vară.

Alege una dintre datele disponibile: www.americanexperience.ro și hai să ne cunoaștem!

Daca vrei să te înscrii deja, te invităm să completezi toate detaliile AICI.