Avem de toate, peste tot si pentru toti!

World Wide Web-ul vuieste daca dai un simplu search “Costel”, Romania sta ca pe jar, publicatiile nu mai termina seriile de articole despre “Costel cel mai tare din Babel” iar la Realitatea, Costel a devenit mesaj subliminal.  E clar avem o noua preocupare cu un nou erou national in frunte.

Dar totusi, prin milioanele de cuvinte care fac trimitere la articolele despre zidarul roman cu voce de tenor, am gasit si alte nume romanesti care se pare ca fac furori, de data aceasta, in SUA. Este vorba de doi tineri romani, componenti ai unei trupe rock, despre care se spune ca ar fi revelatia industriei muzicale din acest an.

Trupa se numeste Jet Lag Gemini, are un sound foarte bun si chiar merita ascultata. Vlad si Matei (Matt) Ghiorghiu, e adevarat, nu au ajuns in State prin programul Work and Travel :) , dar important e ca au ajuns in statul New Jersey, au reusit  sa iasa din tipare si sa se faca ascultati.  S-au lansat in vara anului 2006 si au avut o evolutie galopanta pe piata muzicala.
Check it out….

Si uite asa se va imprastia vorba peste ocean si Romania nu va mai fi doar tara lui Dracula, a Nadiei Comaneci, a lui Tiriac si Nastase ci de anul acesta americanii mai adauga doua nume la capitolul cultura generala si anume, Vlad si Matei Ghiorghiu, baietii de la Jet Lag Gemini. :)
 

Una peste alta toate acestea intaresc ideea ca noi romanii PUTEM, trebuie doar sa VREM.     

Leave a Reply

Your email address will not be published.