al 2-lea job Atlantic City – The Chelsea Hotel

My American experience was about fun. Si mai ales inedit. Daca prima vara a fost about luxury, mult soare si plaja, a 2-a vara luxury a fost inlocuit cu fashion and style, soarele cu flashlights si plaja, cu cluburile din Manhattan sau AC.

Atlantic City cu siguranta nu e un oras linistit. Doar acolo vine toata coasta de Est pentru a se distra, Vegas style: a pierde sau a castiga bani la cazinouri, a se distra pe la private partyurile din hoteluri, a merge la eventuri pompoase.

The Chelsea Hotel era cu siguranta un ‘must enter and have some fun on the 5th floor’ –place. Iar noi, lucram acolo, stiam tot ce se intampla, tot ce se pregateste, cine vine, cums e distreaza, cat sta… Mai ales eu, care am trecut la turele de noapte aveam ocazia sa vad desfasurarea petrecerilor cap-coada.

………….

Ce facea ca si night life consultant? Isi incepea ziua undeva pe la 13-14  cand somnoros cobora sa-si inceapa ziua la barul de la piscina. Interactiona cu clientii hotelui, incerca sa afle ce le place, ce nu, ce ar vrea. Dadea telefoane, semna hartiute. Mereu cu cate un pahar in mana. Si se facea seara, veneau invitatii, se ocupa de muzica, facea pe djul, avea grija de dj, cunostea toata spuna New Yorkului. Vorbea cu toti, bea si se distra. Si cand se termina era ultimul care parasea VIP loungeul, dupa ce strangea si inchidea dj deskul…

citeste in continuare

6 thoughts on “al 2-lea job Atlantic City – The Chelsea Hotel

 1. Teodora says:

  hi socialbutterfly! chiar mi-a placut post-ul! eu sunt studenta la cluj si as vrea sa merg vara asta in state cu work and travel, dar m-am hotarat prea tarziu si agentiile nu mai au hoburi; au zis sa imi gasesc singura si ei rezolva restul. crezi ca m-ai putea ajuta sa imi gasesc ceva? poate la angajatorul la care ai lucrat tu anul trecut (nu neaparat la chelsea, desi mi-ar surade ideea:))…te rog scrie-mi un mail in caz ca ma poti ajuta

 2. Andu says:

  salut
  am vazut ca ai fost anul trecut in atl city
  eu acum tre sa plec
  pe 18
  si nu am cazare si nici job
  da`mi si mie niste indicatii despre cazare
  unde ar trebui sa ma duc si ce sa caut
  lasa`mi un msg sau da`mi un mail te rog: andu_ed (at) yahoo com
  merci mult
  Andu

 3. bogdan says:

  Deci sa inteleg ca merita toata treaba asta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *