Despre American Experience

A LIFE-CHANGING EXPERIENCE COMPANY

Puține lucruri sunt mai “eye-opening” decât o experiență petrecută departe de casă, într-un context radical diferit, care îți testează limitele și te face să gândești altfel. De la muncă la un job stabil și până la împărțirea venitului între distracție, călătorii și chirie, programele noastre îmbină utilul cu plăcutul pe tot parcursul desfășurării lor.

Incă de la deschiderea primului birou în 2002, scopul American Experience a fost mereu acela de a oferi studenților români o experiență cu adevărat autentică și inedită în țara tuturor posibilităților. În acest moment, American Experience este cea mai mare agenție din Europa în ceea ce privește numărul de studenți participanți în programele de schimb cultural desfășurate între țara noastră și SUA. În plus, oferim pe tot parcursul programului multiple sesiuni de orientare și pregătire, pentru ca experiența fiecărui student să fie cât mai bună și să se desfășoare în deplină siguranță.

Având deja birouri deschise în toate centrele universitare ale României, în 2011 am devenit singura agenție din Europa cu reprezentanțe pe teritoriul Americii, denumite All Friends.

Pe lângă partea de asistență oferită studenților din momentul în care ajung în State, All Friends oferă programe de călătorie special gândite pentru studenți, prin care văd cele mai interesante locuri din America într-un mod spectaculos, sigur și convenabil.