10 MOST AMAZING THINGS TO DO:

Summer Work and Travel Program

O listă de lucruri pe care să le faci în state, dacă mergi cu programul work and travel adunată de la cei care au fost deja acolo.

1. RIDE THE ROADS! Go on a Road Trip. It’s mandatory!

Închiriază-ți un Camaro sau Mustang, ia-ți gasca cu tine și fă turul celui mai faimos drum din America: Route 66. Din Chicago până-n Santa Monica gonești pe autostradă cu geamurile deschise și muzica la maxim și vei avea senzația aia de libertate pe care numai un road trip adevărat ți-o poate da.

2. EAT A BURGER IN THE HIPPEST LOCAL PUB. OR TWO!

Rețeta e clasică, ai intrat în oraș, ai găsit locul, te pui la bar și comanzi ce mănâncă și vecinul tău. You got it.

a….să nu pleci fără să plătești.

3. GO VISIT NEW YORK DUDE!!!

Time Square, New York

4. RIDE A ROLLER COASTER, SEE A THEME PARK.

King Ka este cel mai înalt roller coaster din ume și al doilea ca viteză. Îl găsești în Six Flags Adventure din New Jersey. Copilul din tine visează la asta de la 3 ani.

Model simulation rendering of Griffon, the world’s tallest and only floorless dive coaster, debuting late Spring 2007 at Busch Gardens Europe in Williamsburg, Va. ©2007 Busch Gardens Entertainment.

5. HIKE INTO THE GRAND CANYON IN ARIZONA OR RIDE THE MADE OF THE MIST, NIAGARA FALLS

Nu este un loc pe planetă care să te facă să te simți mai mic în fața naturii decât Niagara. Când te vei trezi înconjurat de milioane de metri cubi de apă și vei simți ceața umedă pe față, vei înțelege de ce.

Trip by Allfriends.co @Niagara Falls, New York

6. GO SURFIN’

Surferul este probabil cel mai cunoscut simbol al libertății. Practic California se confundă cu surful, iar Malibu Beach este cel mai bun loc în care să stai pe val. Ia-ți un ghid și învață să plutești pe apă de la cei mai buni.

Ocean City, MD

7. MEET A CELEBRITY

Nu că n-ai avea șanse și în restul timpului, dar varianta mai rapidă e să mergi într-un loc faimos, ca strada din Sex & The City sau Cafeneaua din Seinfeld. orice ai alege, aici vei avea deja-vu-uri la fiecare colț de stradă.

Cafeneaua din Seinfeld, Manhattan New York

8. CRASH A COLLEGE DORM PARTY

Ocean City, MD

9. ENJOY A SUMMER FESTIVAL

Tomorrowworld, Atlanta

10. VEGAS, BABY!

Închiriază-ți o limuzină, umple-o cu prieteni și plimbă-te pe “The Strip”. Restul e cum știi: “what happens in Vegas stays in Vegas”

California Trip by AllFriends.co @Las Vegas

Prin programele American Experience peste 25000 de studenți din toată țara au fost în ceea ce au numit ei CEA MAI TARE EXPERIENȚĂ DIN STUDENȚIE.

Aici sunt cele mai tari lucruri pe care le-au făcut cei care au fost deja acolo.

Află povestile oamenilor și cum poți ajunge și tu în State pe www.americanexperience.ro