Știai că dispui de alternative pentru profesia ta?

Faci ce-ți place? Bănuiesc ca te intrebi des dacă poți face acel lucru făcând ceea ce te pasionează și dacă poți câștiga și bani din asta.

Cu toții avem nevoie de sfaturi și idei pentru a crește atât personal cât și profesional. Secțiunea dedicată de pe Bookblog.ro încearcă să te ajute și să-ți ofere printr-un conținut updatat frecvent răspunsurile de care ai nevoie.

Poți să-ți asiguri o lectură plăcută și creativă în fiecare zi devenind fanul acestora pe Facebook și accesând linkurile atent selecționate de acolo.

Trending topic săptămâna asta pe twitter #dezvoltarepersonala și #dezvoltareprofesionala Cum se completeaza cele două pentru succesul tău? Urmarește hashtagurile, dă-ți cu părerea, dă mai departe. Se poarta și RTurile.

În viitorul apropiat Bookblog.ro pregatește o noua lansare care are legatură cu această secțiune. Merită să o ajutăm să crească, mai ales dacă ne ajuta și pe noi să creștem atât personal cât și profesional.

Începând cu luna decembrie, bookblog.ro are o nouă secţiune, cea de Dezvoltare personală. O să găsiţi aici prezentările acelor cărţi de dezvoltare personală care merită citite, articole interesante despre creativitate, Life Design, performanţa la locul de muncă şi nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.